Bewaar je droogbloemen nu in een fotokader

Bewaar je droogbloemen nu in een fotokader

Heb jij een speciaal boeket gekregen en wil jij deze voor altijd bewaren? Dat kan natuurlijk. Je kunt de bloemen drogen en deze in een fotokader bewaren. Zo kun jij altijd van dit speciale boeket genieten. 

Je kunt dit bijvoorbeeld ook doen met jouw trouwboeket. Zo kun jij blijven genieten van jouw bijzondere dag. Met gedroogde bloemen in een lijst weet jij zeker dat jouw kamer een stuk meer sfeer krijgt. Het is een eenvoudige manier om van jouw kamer een echte blikvanger te maken. 

Lijstje droogbloemen

Droogbloemen in kader zorgen ervoor dat jij mooie herinneringen nu voor altijd kunt vereeuwigen. Daarbij staat het ook nog eens hartstikke mooi. Het is een echte eye-catcher voor in jouw huis. 

Een kader voor droogbloemen hebben wij er genoeg van

Er zijn verschillende manieren om een fotokader met droogbloemen te maken. Je kunt een bos of enkele bloemen zelf drogen in een pers. Als deze goed gedroogd zijn, kun je deze plaatsen in een fotokader. 

Ook heb je de mogelijkheid om al gedroogde bloemen te halen. Deze manier kost wel een stuk minder werk en heb je sneller gedaan. Het is hoe dan ook een perfecte manier om wat meer sfeer te krijgen in jouw woning. 

Wij hebben meerdere fotokaders waar jij droogbloemen in kan plaatsen. Onze Bordeaux en Evry fotokaders zijn hier alleen niet geschikt. Het profiel hiervan is namelijk te klein hiervoor. Voor de rest is het erg gemakkelijk om bij ons een lijstje voor droogbloemen te vinden. 

fotolijst met droogbloemen

Wij hebben verschillende formaten fotokaders. Deze zijn ook nog eens te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. Zo zit er altijd een droogbloemen lijstje voor jou tussen. Je moet alleen nog kiezen voor welke kleur jij wilt gaan. Een zwarte fotokader zorgt er vaak voor dat de bloemen echt uit de fotolijst springen. Bij een eiken fotokader haal je ook misschien wat kleuren van de bloemen terug. Dit zorgt vaak ook voor een mooi effect. 

Een fotokader met droogbloemen doet wonderen in een huis

Iedereen wil natuurlijk zijn of haar huis als een thuis laten voelen. Dit kan nogal een uitdaging zijn. Een fotokader droogbloemen kan dit verschil al maken. Het geeft in ieder geval meteen een huiselijk gevoel. Hiermee weet je zeker dat jij een ware blikvanger in huis hebt hangen. 

Onze fotolijsten zijn te verkrijgen in 55 verschillende maten. Mocht jouw afmeting er niet tussen zitten, dan kun je altijd nog je eigen fotokader op maat maken. Hier kun jij je eigen maat doorgeven, de fotolijst kiezen, het glas en eventueel een passe-partout. Wij gaan dan in onze fabriek aan de slag om deze fotokader te maken. 

Vaak is het wel belangrijk als je fotokader droogbloemen maakt, om van tevoren te weten hoe jij de droogbloemen wil hebben liggen. Je kunt natuurlijk je eigen creativiteit de losse loop laten gaan. 

Droogbloemen lijst

Wat je ook kan doen om er zeker van te zijn dat jouw droogbloemen goed blijven zitten, is deze vastmaken op een inlegvel. Het enige wat je dan hoeft te doen is een inlegvel aanschaffen en hier de bloemen op te plakken. Dit kan op verschillende manieren. 

Voor een droogbloemen lijstje is het wel zeker dat je bij Yourdecoration.be aan het juiste adres bent. Wij hebben genoeg fotokaders waar jij uit kunt kiezen. Wacht niet langer en neem een kijkje op onze website!