Geef je woonkamer een boost met fotobehang

Geef je woonkamer een boost met fotobehang

Ben je klaar met die saaie, kale muur in jouw woonkamer? Heeft jouw woonkamer even een boost nodig? Dan hebben wij daar de oplossing voor. Ga namelijk voor fotobehang. 

Met fotobehang is het zeker dat jij een heel nieuwe leven in jouw woonkamer blaast. Het is misschien een spannende keuze, maar je zult zeker geen spijt hebben van het resultaat. Wij hebben enkele woonkamer behang inspiratie ideeën die jou misschien een eind op weg kunnen helpen.

Enkele puntjes om rekening mee te houden

Met fotobehang zijn er een paar dingen waar je zeker rekening mee moet houden. Ook factoren van buitenaf. In de kamer waar je het fotobehang wil ophalen is het belangrijk om rekening te houden met het lichtinval. En natuurlijk met welke kleuren centraal staan in jouw interieur. 

Fotobehang Natuur

Het is namelijk zo dat bij een ruimte met veel lichtinval een behang met rustige kleuren vaak ook heel mooi centraal staat. Een ruimte met juist weinig lichtinval is het tof een gebruik te maken van wat meer of fellere kleuren. Of juist een behang met één opvallende kleur.

Fotobehang woonkamer ideeën hebben wij genoeg

Voor ideeën behang woonkamer kun je zeker bij ons zijn. Met onze brede collectie aan fotobehang zit je bij ons altijd juist. Wil jij graag rust terug laten komen in jouw interieur door middel van fotobehang. Dan is zwart wit fotobehang echt wat voor jou. Zwart wit fotobehang kan elk interieur wat meer leven inblazen, maar het blijft ook echt een strakke toevoeging aan jouw woonkamer.

Ben je toch iets meer van kleur en wil je iets hebben wat er uitspringt? Dan is fotobehang met prachtige bloemen meer geschikt voor jou. Nu heb je ook altijd bloemen in de woonkamer staan, zonder dat je ze hoeft te verzorgen. Wie wil dat nou niet. 

Wat ook een tof idee kan zijn is het fotobehang met een muur motief. Het lijkt haast net echt alsof jouw muur er zo uit ziet. Wij hebben verschillende soorten muur motieven. Zoals een stenen muur motief, maar ook een hout motief. 

Is het tijd om jouw woonkamer wat knusser te maken, dat kun je natuurlijk bereiken met warm behang woonkamer. Maar wat is nou precies warm behang? Bij dit soort behang ga je vaak richting natuurlijke kleuren en patronen wat zorgt voor een warme en knusse sfeer.

Fotobehang woonkamer interieur

Er is zoveel dat je kunt doen met fotobehang

Het is zeker dat je met fotobehang een hele andere sfeer in je woonkamer creëert. En het leuke is aan fotobehang dat je het ook op meerdere manieren kan presenteren. Je kunt natuurlijk een muur met fotobehang behangen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. 

Wat je ook kunt doen met fotobehang is het inlijsten. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt of een stuk fotobehang inlijsten of je behangt de muur en hangt hier een lijst over heen. Dit zorgt voor een heel leuk effect en het is ook zeker een eye-catcher

Ook kun je met fotobehang voor verschillende illusies zorgen. Je kunt bijvoorbeeld fotobehang van een raam met een uitzicht ophangen. Zo lijkt het haast net echt. Fotobehang met een raam kan er ook voor zorgen dat de kamer optisch groter lijkt.

Doe wat jij wilt

Er zijn genoeg behang trends woonkamer inmiddels, maar het belangrijkste is dat jij iets kiest waar jij je goed bij voelt. Maar de trends van nu zijn vaak fotobehang met bloemen of bekende werken van kunstenaars. Dit hoeft natuurlijk niet te zeggen dat jij met de trends moet meegaan. Het belangrijkste is dat jij iets kiest wat echt bij jou past. 

fotobehang woonkamer natuur

Het meeste verkochte fotobehang is toch vaak behang met natuurmotieven of dieren. Maar voor de kinderen is Fotobehang Disney een echte aanrader. Dus mocht je ook nog een kinderkamer een make over willen geven, dan kun je altijd nog kiezen uit onze Disney Fotobehang. Wil je meer lezen over onze best verkocht fotobehang? Lees dan zeker die blog ook even. 

Ook zijn er genoeg slaapkamer behang ideeën. Je slaapkamer moet natuurlijk precies aanvoelen als jouw plek. Met ons fotobehang kun jij dit ook realiseren. Wij hebben natuurlijk talloze ideeën die jij kunt gebruiken om jouw slaapkamer een echte boost te geven. Vergeet daarom niet om even rond te kijken op onze site of lees onze blog hierover.