Een fotokader ophangen zonder te boren

Een fotokader ophangen zonder te boren

Het klinkt moeilijk, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Een fotokader ophangen zonder boren is zeker mogelijk. Er zijn hier verschillende manieren voor. In deze blog kun je lezen welke manieren dit zijn. 

Een fotokader ophangen zonder boren klinkt natuurlijk als iets onmogelijks, toch kan het zeker wel. Het ophangen van fotokaders is iets erg eenvoudigs. Je moet alleen weten op welke manier je het wilt gaan doen. 

Fotolijst

Bij bepaalde muren kun je eenvoudig een spijker erin slaan. Aan de spijker kun je dan makkelijk de fotolijst ophangen. Zo kun je eenvoudig kaders ophangen zonder te boren. Wil je geen spijker in een muur slaan, dan hebben wij nog wel enkele mogelijkheden om jouw lijst op te hangen. 

Fotokaders ophangen is nog nooit zo makkelijk geweest

Wat ook een manier kan zijn, is gebruik maken van plakstrips. Dit zijn zelfklevende strips die je aan de fotokader kan plakken en dan aan de muur. Dit is een eenvoudige manier om een kader ophangen zonder te boren. Op deze manier kun je ook eenvoudig wisselen van fotokaders. 

Op deze manier weet je ook zeker dat jij geen drastische maatregelen moet nemen voor jouw muur. Je eindigt niet met gaten in je muur en zo is de kans op je muur beschadigen ook een stuk kleiner geworden. 

fotolijsten

Je hebt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om je fotokader neer te zetten tegen de muur aan. Houd er rekening mee dat onze fotokaders niet een standaard hebben om op zichzelf te kunnen staan. Toch kan het er heel gaaf uitzien om deze op een wandplank te zetten tegen de muur aan. 

Een fotokader ophangen zonder boren is dus makkelijk te realiseren. Het gaat er alleen om welke manier je het beste bij jou vindt passen. Ook moet je er rekening mee houden wat de grootte is van de fotokader. Door de grootte en het materiaal van de fotokader kan deze ook ook een stuk zwaarder zijn. Hier moet je goed bij opletten als je deze bijvoorbeeld met strips tegen de muur aan plakt. Je hebt dan waarschijnlijk net wat meer er van nodig. 

Fotokaders in overvloed

Wij hebben talloze fotokaders in verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Zo zit er altijd wel een fotokader voor jou tussen. Een zwarte fotokader past vaak in ieder interieur. Dit komt doordat de kleur ook vaak terugkomt. Het zorgt voor een stuk meer sfeer in jouw woning. 

Natuurlijk hebben wij nog veel meer kleuren. Een gouden fotokader is bijvoorbeeld ook een goede optie. Het straalt een vorm van warmte uit. Wat ook veel gekozen wordt is een houten fotokader. Deze hebben wij in verschillende kleuren en zullen zeker stralen in jouw woning. Hout is namelijk een materiaalsoort dat ook in ieder interieur wel voorkomt. Daarom past dit ook overal bij. 

Onze fotokaders zijn verkrijgbaar in 55 verschillende standaardmaten. Mocht je een afwijkende afmeting hebben, dan kun je ook bij ons terecht. Bij ons kun je namelijk een fotolijst op maat bestellen. Hier vul jij je eigen afmeting in en wij maken deze fotolijst dan. Houd er wel rekening mee dat je de maat moet invullen van het werk dat je wilt inlijsten. Wij hanteren namelijk de binnenmaten. Ook hanteren wij de binnenmaten van onze standaard maten fotokaders.